«فست فود»ها عملكرد آنزيم هاي كبدي را مختل مي كند




     فست فود براي آنهايي كه طالب غذاهاي آماده اند نامي آشناست، اما تخريب آنزيم هاي كبدي، فاكتورهاي خوني، ديابت زودرس وغيره از عوارضي است كه در پي استفاده از اين غذاها گريبانگير افراد مي شود. 
    برخي افراد تمايل دارند هر روز و يا در هر وعده غذايي از اين مواد استفاده كنند، غافل از اين كه اين مواد از نظر غذايي بي ارزش بوده و نياز بدن را تامين نمي كنند. 
     از آنجا كه اغلب عرضه كنندگان «فست فودها» در درجه اول به سود خود فكر مي كنند و به بهداشت مواد مصرفي در «فست فودها» توجه چنداني ندارند، مواد مصرفي در اين غذاها به خصوص گوشت ها از نظر كيفيت بسيار پايين بوده و داراي ارزش غذايي نيستند. 
  اين نوع غذاها عمدتا حاوي گوشت گردن و قلوه گاه است كه داراي راديكال هاي سمي زيادي است (در حالي كه اين راديكال هاي سمي كمتر در گوشت ناحيه ران و سر دست وجود دارد) كه اين مهم بر روي آنزيم هاي كبدي اختلال ايجاد مي كند. 
  با ورود راديكال هاي سمي اين نوع گوشت ها به بدن، كبد بايد به دفع سموم بپردازد و از آنجا كه مقدار سموم وارد شده به بدن زياد است، به جايي مي رسد كه كبد توانايي دفع سموم در بدن را از دست مي دهد و در نتيجه سموم در كبد تجمع پيدا كرده و به تدريج كبد را دچار نارسايي نهفته مي كند كه در نتيجه آن آنزيم هاي كبدي دچار اختلال شده و سلامت بدن را به خطر مي اندازند. 
     تخريب فاكتورهاي خوني و اختلال در عملكرد خون را از ديگر عوارض و خطرات مصرف بيش از حد «فست فودها» است. با مصرف مواد بي كيفيت «فست فود»ها فاكتورهاي خوني تغيير كرده و طبيعتا چربي، قند، اوره، اسيد اوريك، تري گليسيرين و كلسترول (كه از فاكتورهاي مهم خوني هستند) بالامي رود و زمينه را براي بروز و يا تشديد سكته هاي قلبي عروقي و مغزي و ابتلابه ديابت زودرس فراهم مي آورد. 
    نان هاي مورد استفاده در تهيه مواد غذايي آماده، ترش كردن ته گلو را ناشي از پايين بودن كيفيت نان هاي فانتزي دانست . با توجه به اين كه در تهيه اين نان ها از جوش شيرين زيادي استفاده مي شود، فرد از نظر تغذيه اي دچار سوءتغذيه و سوءهاضمه مي شود كه ترش كردن ته گلو را نيز به دنبال دارد. 
    اسهال، استفراغ و مسموميت هاي شديد غذايي را از ديگر بيماري هاي شايع ناشي از مصرف فست فودهاي غيربهداشتي می باشد. در تهيه و فروش اغلب مواد غذايي آماده كوچك ترين توجهي صورت نمي گيرد و اغلب افراد عرضه كننده، با مواد غيربهداشتي به عرضه اين مواد مي پردازند. 
    بازرسي از مغازه ها و فروشگاه هاي عرضه مواد غذايي آماده، نمونه برداري از گوشت مورد استفاده در اين موادغذايي و كنترل محيط و ساير موارد بهداشتي توسط بازرسان را از اقداماتي اعلام كرد كه بايد نسبت به آنها توجه زيادي صورت گيرد.